Ligplaats Vinkeveense plassen

Een mooie ligplaats aan de Vinkeveense plassen

U heeft een boot gekocht? Dan wilt u hier natuurlijk optimaal van kunnen genieten. Neem dan eens een kijkje bij onze ligplaats aan de Vinkeveense plassen bij Jachthaven Bon. Wij bieden u een tal van mogelijkheden om het verblijf op uw boot zo comfortabel mogelijk te maken.

De ligplaats bij ons aan de Vinkeveense plassen is voorzien van een aansluiting voor elektriciteit en water. Tevens is er een parkeerplaats aanwezig voor 450 auto’s. Maar ook is er een luxe toilet en douchegelegenheid aanwezig. Uiteraard kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi.

Ligplaats Vinkeveense plassenUw boot het hele jaar voorzien van een plaats

In onze jachthaven kunt u uw boot het hele jaar voorzien van een ligplaats aan de Vinkeveense plassen. Wij bieden in de wintermaanden de mogelijkheid om uw boot zowel overdekt als buiten op goede winterblokken te stallen maar dit kan ook in het water. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om onderhoud en/of reparatie aan uw boot uit te laten voeren (ook als het gaat om de buitenboord- of inboardmotor). Voert u liever zelf onderhoud of reparaties uit aan uw boot? Dan kunt u een hiervoor bestemde ruimte huren waar u uitstekend de werkzaamheden kunt uitvoeren.

Heerlijke vakantie

Met uw vaste ligplaats aan de Vinkeveense plassen hoeft u alleen maar te genieten van uw boot en uw vrije tijd. Maak er telkens weer een heerlijke vakantie van. Op de camping kunt u ook met één boot per plaats aanmeren om heerlijk te vertoeven. Op elke plaats is aansluiting voor water, riolering en elektriciteit aanwezig. Kortom, als bootliefhebber mag u Jachthaven Bon niet missen!

   Jachthaven Vinkeveense plassen     Contact     Meer informatie