Jachthaven Vinkeveense plassen

Jachthaven aan de Vinkeveense plassen

U bent op zoek naar een jachthaven aan de Vinkeveense plassen? Dan bent u hier aan het juiste adres. U wilt natuurlijk optimaal gebruik kunnen maken van uw boot, daar bieden wij de mogelijkheden voor!

Met de 380 zomer ligplaatsen die u in de haven aantreft en de uitstekende faciliteiten die aanwezig zijn, kunt u heerlijk komen vertoeven en lekker uit gaan varen. Naast de zomer ligplaatsen bieden wij ook winterstalling aan. Dit kan zowel overdekt als buiten op goede winterblokken maar ook in het water.

Jachthaven Vinkeveense plassenMeer dan alleen een haven

De jachthaven aan de Vinkeveense plassen is meer dan alleen een haven. Wij kunnen namelijk ook klein onderhoud aan uw boot uitvoeren. Hier kunnen wij u een uitstekend advies over geven. Ook staan wij voor u klaar als de buitenboord- of inboardmotor reparatie of onderhoud nodig heeft. Bent u zelf erg handig en wilt u zelf uw boot voorzien van reparatie en of onderhoud? Dan kunt u onze overdekte ruimte huren. Hier zijn tevens alle gemakken aanwezig zoals verwarming en een kraan om uw boot te kunnen takelen enzovoort.

Tevens heeft de jachthaven aan de Vinkeveense plassen ook een camping met 70 vaste campingplaatsen die allen aan het water liggen. Ook hier zijn alle voorzieningen aanwezig zoals verlichte toegangspaden, elektriciteit, water, riolering en een parkeerplaats voor uw auto. Bij de camping is open water aanwezig waar u een ligplaats heeft voor uw boot. Kortom, u bent van harte welkom om bij ons aan te komen meren met uw boot zodat u heerlijk kunt genieten van uw vaarplezier!

   Ligplaats Vinkeveen     Contact     Meer informatie