Jachthaven Vinkeveen

Jachthaven Bon in Vinkeveen

Welkom bij Jachthaven Bon in Vinkeveen. Hier bent u van harte welkom om vakantie te komen vieren op uw boot. Reserveer één van de 380 ligplaatsen aan de Vinkeveense plassen die zijn voorzien van aansluitingen voor elektriciteit en water. Of boek een plaats op de camping waarbij u tevens bent verzekerd van een ligplaats voor uw boot. Kortom, wij zorgen ervoor dat u heerlijk kunt vertoeven als bootliefhebber.

Uw boot heeft natuurlijk onderhoud en/of reparatie nodig om deze in topconditie te kunnen houden. Ook hier kunnen wij u uitstekend mee van dienst zijn. Voert u liever zelf de werkzaamheden aan uw boot uit? Dan kunt u hiervoor de ruimte huren die wij beschikbaar stellen om op een prettige manier aan uw boot te kunnen werken.

Jachthaven VinkeveenHet hele jaar door verzekerd van een goede ligplaats

Zowel in de zomer als in de winter bent u verzekerd van een uitstekende ligplaats in onze jachthaven te Vinkeveen. U kunt in de winter uw boot bij ons in de overdekte ruimte laten plaatsen. Ook kan de boot op winterblokken staan of in het water. Kortom, wij bieden u alle mogelijkheden en de keuze is aan u.

Bij onze jachthaven in Vinkeveen, die direct aan de Vinkeveense plassen is gevestigd, kunt u alles uit uw welverdiende vakantie of vrije dag halen om heerlijk bij te kunnen komen op uw boot. Heeft u een vraag of wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u direct van dienst te zijn. U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan de haven voor een nog betere impressie.

   Ligplaats Vinkeveense plassen     Contact     Meer informatie